• Marmura

  Marmura este o roca metamorfica, compusă în cea mai mare parte din calcit si obținută prin metamorfoza calcarului.

  <<mai mult>>

 • Granit

  Granitul este o roca magmatica masiva, cu granulatie formata la adancimi mari este cea mai dura piatra de constructie, utilizat in placi sau dale.

  <<mai mult>>

 • Travertin

  Roca de travertin este o piatra naturala de diferite culori caracterizata prin anumite imperfectiuni ce îi conferă un aer clasic.

  <<mai mult>>

 • Consumabile

  Adezivi, chituri si solutii de curatat si tratat piatra naturala.

   

  <<mai mult>>

Marmura  Granit  Travertin

Piatra naturala este folosita de mii de ani, pentru paleta ei bogata de culori frumoase si este ideala oriunde in spatiile interioare si exterioare caminului. Diversitatea substanţelor şi impurităţilor regasite in componenta rocii conditionează duritatea, gamele cromatice si texturile.

Gama denumita piatra naturala cuprinde o multitudine de roci, din care amintim cateva: marmura, granit, travertin, calcar, etc. Din aceste roci se pot executa diferite produse: placaje standard, trepte, contratrepte, glafuri, blaturi, seminee,monumente funerare.

Montajul produselor necesita folosirea adezivilor flexibili speciali pentru piatra naturala.

Pentru a evita aparitia unor probleme ulterioare, produsele din piatra trebuiesc impregnate cu solutii de tratare in functie de aspectul dorit. De asemenea in perioada utilizarii, intretinerea se efectueaza cu detergenti speciali (solutii profesionale de curatat). Prin natura sa piatra naturala poate fi reconditionata prin mijloace tehnologice, astfel incat ea poate avea un aspect impecabil mereu.

Inspirati-va din paginile ce urmeaza si descoperiti diversitatea solutiilor calitative de amenajare a suprafetelor cu produse din piatra naturala.